Επ αυτοφώρω σύλληψη γιατρού μέσα σε Δημόσιο νοσοκομείο για φακελάκι j

Επ αυτοφώρω σύλληψη γιατρού μέσα σε Δημόσιο νοσοκομείο για φακελάκι

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ιατρός – χειρουργός σε Δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής για παθητική δωροδοκία καθώς απαίτησε και έλαβε παράνομα από ιδιώτη ασθενή το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ για χειρουργική επέμβαση.

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ενεργούσε σε βάρος του συγκεκριμένου ιατρού – χειρουργού Προκαταρκτική Εξέταση για παρόμοια υπόθεση.

Ο γιατρός αφού διέγνωσε πάθηση σε ιδιώτη κατά τη διάρκεια προχθεσινής ιατρικής εξέτασης, κανόνισε την πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης την επόμενη , απαιτώντας παράνομα το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, παρά το γεγονός ότι τα έξοδα καλύπτονταν από τον ασφαλιστικό Φορέα του ασθενή.

Χθες το μεσημέρι, μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιατρό εντός του Δημόσιου Νοσοκομείου, καθώς στη κατοχή του βρέθηκε το συμφωνηθέν προσημειωμένο χρηματικό ποσό, που του είχε παραδώσει προηγουμένως ο ασθενής.

Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ενεργούσε σε βάρος του συγκεκριμένου χειρουργού Προδικαστική Έρευνα (Προκαταρκτική Εξέταση), σε εκτέλεση παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, για παρόμοια υπόθεση.

Πιο αναλυτικά η έρευνα αφορούσε καταγγελία ιδιώτιδος, σύμφωνα με την οποία, τον Ιανουάριο του 2013 για χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο ιατρός απαιτούσε παράνομα, αρχικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, το οποίο, μετά από διαπραγμάτευση, διαμορφώθηκε σε 800 και τελικά σε 600 ευρώ.

Ο συλληφθείς ιατρός με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για την εντός των πλαισίων του αυτοφώρου υπόθεση και την συσχετισθείσα με αυτή Προκαταρκτική Εξέταση, οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών,

Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s