Μπλόκο από YouTube στο κήρυγμα μίσους Κασιδιάρη – Παναγιώταρου

Μπλόκο από YouTube στο κήρυγμα μίσους Κασιδιάρη - Παναγιώταρου

Στη διαγραφή της πρώτης διαδικτυακής εκπομπής της Χρυσής Αυγής με… παρουσιαστές τους Ηλία Κασιδιάρης και Ηλία Παναγιώταρο, προχώρησε το ΥouΤube λόγω «μη συμμόρφωσης με την τοπική νομοθεσία». Το γεγονός εξόργισε τη Χρυσή Αυγή που, σε ανακοίνωσή της, υποστηρίζει ότι η εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας.

Καθώς η νομοθεσία του YouTube είναι ιδιαίτερα αυστηρή ως προς το περιεχόμενο των βίντεο που προβάλλει, η απόφασή του να ρίξει «μαύρο» στην πρώτη πρώτη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής, θεωρούνταν από πολλούς αναμενόμενη.
Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, κάνει λόγο για «απόλυτο αποκλεισμό του Εθνικιστικού κινήματος» και υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά η εκπομπή μέσω άλλης ιστοσελίδας.
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
«Κόπηκε από την πρώτη προβολή της η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής
Ο απόλυτος αποκλεισμός του Εθνικιστικού Κινήματος από όλα τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται δυστυχώς και στο διαδίκτυο. Έτσι, η πρώτη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής, που προβλήθηκε χθες το βράδυ διαδικτυακά, διεγράφη τελικώς από το Youtube λόγω… μη συμμόρφωσης με την τοπική νομοθεσία! Τι άλλο θα σκεφτεί το διεθνές σύστημα για να περιορίσει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής;
Παρά τον αποκλεισμό από το youtube σε δεκάδες χώρες η πρώτη μας εκπομπή πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας. Το παρακάτω μήνυμα λάβαμε αμέσως από τον διαχειριστή του youtube στην Ελλάδα. Ανάλογες απαγορεύσεις υπήρξαν στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, όπως μας ενημέρωσαν φίλοι του Εθνικιστικού Κινήματος:
Ας σημειωθεί ότι τη ζωντανή εκπομπή της Πέμπτης παρακολούθησαν δεκάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και αυτή η επιτυχία συνετέλεσε προφανώς στην απαγόρευσή της. Παρά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια του Youtube η διαδικτυακή τηλεόραση του Εθνικιστικού Κινήματος θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Δευτέρα στις 22.00, αν και είναι πολύ πιθανό να προηγηθεί έκτακτη εκπομπή πιο σύντομα, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.
Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22.00 και θα έχει ωριαία διάρκεια. Παρουσιάζει ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με στελέχη και βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος. Η θεματολογία ποικίλει: πέρα από την πολιτική επικαιρότητα θα σας ενημερώνουμε για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής, θα αναγγέλλουμε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, ενώ συχνά θα υπάρχουν ιστορικά και ιδεολογικά αφιερώματα. Το κοινό μπορεί να επικοινωνεί μέσω διαδικτύου με on line μηνύματα που θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Χρυσής Αυγής (210-6985121). Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα ζωντανών τηλεφωνικών παρεμβάσεων Ελλήνων τηλεθεατών από όλο τον κόσμο».

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s