Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις…

UDemand Προσεγγίσεις!!

Η πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων ήταν σαφώς η προσέγγιση- (υποταγή)- της Ελλάδας στην Τουρκία με αιχμή του δόρατος το τουρκόφιλο ΕΛΙΑΜΕΠ (Βερέμης και σία) και τον …Τρεμόπουλο των… Οικολόγων και ας δίναμε και ένα «οικοπεδάκι» στην Τουρκία (σύμφωνα με τον ΓΑΠ από Καστελόριζο) προκειμένου να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Η πολιτική της Τουρκίας ήταν φανερή οργάνωση εισροής λαθρο-μεταναστών Ισλαμιστών ώστε να καταληφθεί η Ελλάδα εκ των έσω από το Ισλαμικό στοιχείο (η ιδέα ήταν του πονηρού Νταβούτογλου). Σε αυτή την περίπτωση -που η Ελλάδα θα είχε κατακλυσθεί από τους ισλαμιστές- το Ισραήλ θα είχε να αντιμετωπίσει ακόμα μια χώρα που από σχετικά φιλική, θα είχε μετατραπεί σε εχθρική και μάλιστα μια χώρα στην οποία διαμένουν πάρα πολλοί Εβραίοι που σιγά σιγά θα γίνονταν εύκολοι στόχοι από τον τελικά επικρατούντα ισλαμικό πληθυσμό στην Ελλάδα. Τρία και πλέον εκατομμύρια είναι οι μετανάστες σήμερα και αν κρίνουμε από τα παιδιά τους στα σχολεία έχουν έλθει σε αναλογία σχεδόν 50-50 με τους Έλληνες.

Το Ισραήλ παρατηρούσε όλη αυτή την διαδικασία της διάλυσης της Ελλάδας σχεδόν αδιάφορα έως και ευχαριστημένα. Έδωσαν μάλιστα στην Τουρκία…

-ελαφρά τη καρδία- τεχνολογία αιχμής στον στρατιωτικό εξοπλισμό της. Ήταν σαν να μην καταλάβαιναν ότι η Τουρκία είχε μόνο δυο προαιώνιους εχθρούς: τους Έλληνες και τους Κούρδους. Και τους δυο αυτούς λαούς τους χρειάζονταν απόλυτα και άμεσα το Ισραήλ για την στήριξή του. Είχε ανάγκη τους Κούρδους για να δημιουργήσουν δικό τους κράτος και να αδυνατίσει έτσι το φανατικά αντί-ισραηλινό Ιράκ ενώ τους Έλληνες με την Κύπρο, την Κρήτη και τη Μεσόγειο τους χρειάζονταν για να αναπνέει και να βρίσκει πρόσβαση στην Ευρώπη.

Το Ισραήλ προφανώς σκέφτηκε πονηρά ότι θα μπορούσε να εξουδετερώσει εκ των έσω τον ισχυρό στρατιωτικό μηχανισμό της Τουρκίας (κάνοντας συμμαχία μαζί της σε στρατιωτικό επίπεδο και σε επίπεδο μυστικών υπηρεσιών), αδιαφορώντας για τους εν δυνάμει και συστημικά φίλους και συμμάχους του.

Η αναμενόμενη σύγκρουση του Ισραήλ με την Τουρκία έφερε τα πάνω κάτω στις σχέσεις Ελλάδος Ισραήλ (τοτουρκόφιλο ΕΛΙΑΜΕΠ σύντομα δεν θα ξέρει τι να πει και θα το βουλώσει), αλλά έφερε σε δύσκολη θέση και σύγχυση και την Ελληνική διπλωματία που φαίνεται να τα έχει χαμένα και να παραπαίει ακόμα επιτρέποντας την καθημερινή εισροή λαθρο-μεταναστών ισλαμιστών που σίγουρα φοβίζει τους εν Ελλαδι Εβραίους αλλά και   το Ισραήλ.

Ο Πρόεδρος του πανίσχυρου Εβραϊκού λόμπι στην Αμερική σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Έλλις http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_25/09/2011_457296 έχοντας πλήρη αντίληψη αυτής της συγκυρίας μίλησε ξεκάθαρα για την ανάγκη οικονομικής και στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδος- Ισραήλ. Είπε ότι  η Ελλάδα χρειάζεται το Ισραήλ όσο και το Ισραήλ χρειάζεται την Ελλάδα. Μεγάλη αλήθεια αλλά καθυστέρησε να υλοποιηθεί, είχαν πρόγραμμα να ξεγράψουν την Ελλάδα από το χάρτη και τώρα θα πρέπει το Εβραϊκό λόμπι να πιέσει τους πιστωτές της Ελλάδας (οι περισσότεροι των οποίων ανήκουν σε αυτή τη φυλή) να μειώσουν τις απαιτήσεις τους για να επιβιώσουμε ως κράτος.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι κατά πόσο αυτοί οι οποίοι κρατούν τον παγκόσμιο πλούτο, θέλουν πραγματικά -τουλάχιστον μακροπρόθεσμα- την επιβίωση είτε της Ελλάδος ή ακόμα και του Ισραήλ. Και οι δυο λαοί -ο καθένας για διαφορετικούς λόγους- θα τους είναι εμπόδιο για την επιτέλεση της παγκοσμιοποίησης που επιδιώκουν.

Ήδη η Αμερική ενισχύει την άμυνα της Ελλάδας …χαρίζοντας της 400 άρματα μάχης http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=21&art_id=4477 . Θα υπήρχε περίπτωση μιας τέτοιας γενναιοδωρίας εκ μέρους της Αμερικής εάν δεν είχε πιέσει το Ισραήλ μέσω του Εβραϊκού λόμπι προσπαθώντας να ενισχύσει την άμυνα της Ελλάδας? Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ενισχύσεις ώστε σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία να αντέξουν οι ένοπλες δυνάμεις μας στην μεγάλη στρατιωτική υπεροχή της Τουρκίας.

Σαν παράπλευρη… συνέπεια αυτής της συνεργασίας Ελλαδος-Ισραήλ θα είναι η μείωση της εισροής λαθρο-μεταναστών και ο επαναπατρισμός των περισσότερων. Το Ισραήλ σίγουρα θα βοηθήσει την Ελλάδα σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα με τεχνογνωσία και πρακτικές. Είναι βέβαιο ότι θα αναλάμβανε ευχαρίστως να περιπολεί στην περιοχή του Αιγαίου -μετά από πρόσκληση δική μας -και να φροντίζει ώστε ούτε ένας λαθρομετανάστης να μην πατήσει ξανά στα νησιά μας. Η ιδέα ίσως φαίνεται εξωφρενική αλλά σίγουρα είναι ρεαλιστική!

Ωστόσο η εμπλοκή της Ελλάδας στο σημερινό οικονομικό αδιέξοδο και οι διάφορες πιέσεις από ένα σωρό αντιφατικά και αλληλοσυγκρουόμενα κέντρα εξουσίας δημιουργούν σίγουρα έναν εφιάλτη γι’ αυτούς που χειρίζονται την εξωτερική μας πολιτική.

Αυτοί που θέλουν να πάρουν πίσω και με τόκο τα λεφτά που μας δάνεισαν, σίγουρα δεν επιθυμούν την εμπλοκή της Ελλάδας σε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Αντίθετα, αυτοί που έχουν ποντάρει δισεκατομμύρια στην πτώχευση της Ελλάδος εύχονται και προωθούν κάτι τέτοιο.

Η Αμερική του Ομπάμα καταλαβαίνει την σημασία της κατάρρευσης της ευρωζώνης με αφετηρία την πτώχευση της Ελλάδος και την απεύχεται, αλλά αντίθετα, τα κέντρα που προωθούν την παγκοσμιοποίηση σίγουρα δεν θέλουν μια ενωμένη και στιβαρή Ευρώπη που θα αντισταθεί ενωμένη στα σχέδιά τους.

Ο ΓΑΠ και η παρέα του που είχαν πρόθεση και πρόγραμμα να πτωχεύσουν και να αφελληνίσουν την Ελλάδα, βλέπουν τώρα τα σχέδια τους να ανατρέπονται από εκείνους ακριβώς που φαίνονταν να τα υποστηρίζουν και να τα προωθούν πριν από μερικούς ακόμα μήνες.

Η ΕΕ φαίνεται να ξύπνησε τελευταία και να συνειδητοποίησε επιτέλους ότι η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί γιατί αλλιώς θα συμπαρασύρει πιθανόν στον όλεθρο ολόκληρη την ευρωζώνη.

Οι διεθνείς οικονομικοί δολοφόνοι ωστόσο αδιαφορούν γι’ αυτές τις λεπτομέρειες και τα πρόσκαιρα και ευκαιριακά κέρδη φαίνονται πολύ πιο δελεαστικά από μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις. Ακούγεται ότι ακόμα και οι συγγενείς του ΓΑΠ έχουν ποντάρει στο κέρδος από την πτώχευση της Ελλάδας!

Το σκηνικό έχει θολώσει τόσο πολύ ώστε ακόμα και αυτοί που έχουν την πιο καλή πολιτική όραση δεν μπορούν να προβλέψουν το άμεσο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε ένα τόσο θολό τοπίο αυτή η κυβέρνηση που βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση δεν μπορεί να κρατήσει πέρα από μερικούς μήνες ακόμα. Και δεν θα τους διώξει κανένας, μόνοι τους θα αποχωρήσουν με κάποια ευκαιρία ή δικαιολογία.

Το τι θα γίνει βέβαια μετά από μια τέτοια αποχώρηση δεν μπορεί κανένας να το προβλέψει και ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να σταθεί με ψυχραιμία και λογική στις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται. Ας μην εκτραπεί κανείς σε βίαια μέσα γιατί θα υπάρξουν προβοκατόρικες ενέργειες από αυτές τις ΜΚΟ που έχουν προετοιμαστεί μαζεύοντας όπλα όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και περιμένοντας το σύνθημα για να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα.

Εάν ο λαός παραμείνει ψύχραιμος όσο να περάσει η περίοδος της έξαρσης ίσως σωθεί.

8 thoughts on “Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις…

 1. Παράθεμα: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 2. Παράθεμα: Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις… | Shut The F*ck Up ειδήσεις ενημέρωση

 3. Παράθεμα: Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις… « bantito

 4. 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων.

  ΣΥΝΕΠΙΕΣ των ηλικιωμένων:
  =Είμαστε καταδικασμένοι σε θάνατο προτού γεννηθούμε!!!! Ένας κατασκευαστής ποτέ δεν τιμωροί το κατασκεύασμα του, ή ένας καλός πατέρας τα παιδιά του με κόλαση και παράδεισο.
  = Γεννιόμαστε με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ θανάτου μα ημερομηνία ΛΗΞΕΩΣ ή καταλήξεως.
  =Γεράματα αργός θάνατος: Ξεφτίλα ανθρώπου, με τον ποιο απάνθρωπου τρόπου.
  =Αλήθεια ειν’ ο άνθρωπος με της ζωής το ρέμα, αλήθεια και ο θάνατος αλήθεια και το ψέμα.

  Οι άνθρωποι λόγω της βλακείας της μεγαλομανίας του εγωισμού τους τη μεγάλης ιδέας που έχουν για τον εαυτό τους διαστρεβλώνουν την αλήθεια σε ψέμα, και το ψέμα σε αλήθεια

  Ήρθα κ’ εγώ και μ’ έζωσε απ’ την αρχή ο πόνος,
  το άδικο τα’ αυθαίρετο το ψέμα και ο φθόνος.
  Κ’ έψαξα ν’ βαρώ άνθρωπο κ’ εγώ με το φανάρι,
  που ν’ έχει ιδιότητες και ανθρώπινη χάρη.
  Έψαξα μες του αρχηγούς και μες τους «μορφωμένους»,
  τους βρήκα «όλους» καθάρματα και «όλους» πωρωμένους.
  Ο Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ είναι το ποιο ευτελής αξίας κατασκεύασμα διανοητικός (το τελειότερο τεχνικός βιολογικός κατασκευαστικός) για την φύση ή τον θεό αν θέλετε, και όσο είναι ΝΕΟΣ. Αν μπεις στην κοιλάδα της ξεφτίλας = γεράματα: δεν βλέπει δεν ακούει του πέφτουν τα δόντια τα μαλλιά τα σάλια κλπ. κλπ. δηλαδή ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΪ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΪ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ.
  Τα γεράματα: Είναι η κοιλάδα του θανάτου, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  Όταν ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ και τώρα που ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..!! (Αδικία). Καλά είμαστε ΜΟΝΟΝ όταν ΔΕΝ ξέρουμε τη θέλουμε.
  Ευτυχισμένος είμαι ΜΟΝΟΝ όταν ξεχνιέμαι, γενικώς όταν χάνω την επαφή με την πραγματικότητα, και ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχουν πολλές τέτοιες στιγμές. (Δηλαδή πρέπει να είσαι αναίσθητος, να γάιδαροφέρνεις για να ζεις ευτυχισμένα.
  Πάσχουμε από ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, από την διανοητική μας ικανότητα.
  Ο άνθρωπος πεθαίνει τότε που υπάρχουν οι περισσότεροι λόγοι να ζήσει!!!
  Στην κοιλάδα της ξεφτίλας (γεράματα) τελειώνουν τα θεμελιώδη δικαιώματα για ζωή αξιοπρέπεια σωματική και ψυχική ακεραιότητα αυτοδιάθεση εγωισμός ποιότητα ζωής κλπ.
  ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ -ΑΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ -ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΤΗΣ -ΑΒΕΒΑΙΩΤΗΣ = Μ.Α.Π.Α
  Και Η ΖΩΗ θα ανταλλάσσει ΣΚΥΤΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΩΣΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ.
  Ήμαστε ζωντανοί 75-90 κλπ. χρόνια. Πεθαμένοι αιώνια, και ως εκ τούτο θα «δούμε» και το τέλος τους σύμπαντος από τον παράδεισο της υπαρκτής ανυπαρξίας, όταν κάποτε θα γίνει.
  Θα ζήσουμε αιώνια……. πεθαμένοι, στην αιωνιότητα της υπαρκτής ανυπαρξίας. -ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ
  1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των ξεφτιλισμένων.
  Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

 5. Παράθεμα: Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις… | αἰέν ἀριστεύειν

 6. Θα συμφωνήσω με την αναλυση σας, εκτός από το σημείο ότι κινδυνεύει η Χώρα. Πρακτικά αυτό που βιώνουμε είναι η συνέχεια του 1974 με την μόνη διαφορά ότι, παρόλο που αυτοι που κινούν τα νηματα είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ, οι συσχετισμοί και οι «ανίερες» συμμαχίες είναι διαφορετικές και μάλλον σε όφελος μας. Παρόλο που κάποιοι ισχυρίζονται ότι το παιχνίδι είναι στημένο εις βάρος μας – και εν μέρει αυτό είναι σωστο με τα καμώματα του ΓΑΠ που εκτελει συμβολαιο – εν τούτοις οι διεθνείς συγκυρίες είναι τέτοιες που θα μας πάρει η σύγκρουση – αν εκδηλωθεί – από σπόντα και μπορεί να βγούμε και κερδισμένοι. Και αυτό γιατί με την Τουρκία να θέλει να παίξει ένα κυριαρχικό ρόλο στον Ισλαμικό Κόσμο, αλλά και απαιτώντας να «τρώει απο τα μετρημένα» κατά την προσφιλή Οθωμανική τακτική καταφέρνει να τους έχει όλους απέναντι της – ΗΠΑ, Ρωσία, Κινα, ΕΕ πλήν Γερμανίας. Εκτιμώ επίσης οτι θα αποτολμήσει για ΄λόγους εσωτερικής συνοχής – η και γιατί κάποιοι θα την ενθαρύνουν όπως έγινε το 74 με τον Ιωννίδη – να κτυπήσει, όχι τώρα, αλλά το Καλοκαίρι του 2012. Και αυτο θα είναι το τέλος της. Αλλωστε είναι γνωστα απο το 1996 -αν δεν με απαταει η μνήμη μου – τα σχέδια τριχοτόμησης της Τουρκίας. Και επειδή αυτοί που παραδοσιακά την στηρίζουν μέχρι τότε θα έχουν χάσει πολλούς «πόντους» εξουσιας, μάλλον τα σχέδια θα μπούν μπροστά με ένα ορίζοντα 10ετίας. Το πρόβλημα μας είναι αν θα έχουμε την Ηγεσία που θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί την αναμπουμπούλα που σίγουρα θα έλθει. Και δεν αναφέρομαι βέβαια στον ΓΑΠ, ούτε και στα ανεκδιήγητα σενάρια «Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας». Χρειάζεται η Χώρα μιά Ηγεσία που να είναι αποδεκτή απο τον διεθνή περίγυρο, να είναι αποδεκτή από τον Ελληνικό Λαό και να είναι διατεθειμένη να καθαρίσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την κόπρο του Αυγεία. Η γνώμη μου είναι ότι αν κοιτάξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα δούμε ότι την Ηγεσία αυτή την έχουμε,

 7. http://www.eglimatikotita.gr/2011/10/blog-post_1985.html?.

  ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΗΡΥΞΑΝ
  ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ .

  Φωτογραφία στο διαδίκτυο :

  From HEIL GAP (or mind the GAP )

  7η Οκτωβρίου του 2011
  Ισπανικές αρχές ερευνούν τους πρόσφατους θανάτους από δηλητηρίαση , πολλών σκυλιών στην Lérida , μια πόλη στη βορειοανατολική περιοχή της Καταλονίας , που έχει γίνει το σημείο αιχμής και έντονης αντιπαράθεσης , μιας συζήτησης για το ρόλο του Ισλάμ στην Ισπανία.

  Όλα τα σκυλιά είχαν δηλητηριαστεί το Σεπτέμβριο στις γειτονιές της εργατικής τάξης Lérida της Cappont και La Bordeta , περιοχές που είναι πυκνοκατοικημένες από μουσουλμάνους μετανάστες και όπου πολλά σκυλιά έχουν σκοτωθεί τα τελευταία χρόνια .

  ( ρεπορτάζ από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης εδώ,

  και εδώ)

  Οι ντόπιοι λένε ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες σκοτώνουν τα σκυλιά τους , επειδή σύμφωνα με την ισλαμική διδασκαλία , τα σκυλιά είναι «ακάθαρτα» ζώα.

  Τους τελευταίους μήνες , οι μόνιμοι κάτοικοί που βγάζουν τα σκυλιά τους για περίπατο , έχουν παρενοχληθεί από τους μουσουλμάνους λαθρο-μετανάστες , οι όποιοι αντιτάσσονται στη κοινή θέα των ζώων .

  Οι Μουσουλμάνοι έχουν ξεκινήσει επίσης μια σειρά από εκστρατείες εναντίον των σκυλιών σε ισλαμικές ιστοσελίδες και blogs στην Ισπανία.

  HEIL GAP (or mind the GAP )
  Υ.Γ. ( 1 ) . Αν και στην χώρα μας , την εγκληματική αυτή «δουλεία» της δηλητηριάσεως των σκυλιών την έχουν αναλάβει κάποιοι απατεώνες δήμαρχοι, οι οποίοι ρίχνουν δηλητηριασμένες τροφές στα γατάκια και τα σκυλάκια των δημοτών τους , είναι πάρα πολύ πιθανόν να το πράττουν αυτό , δια να μην δυσαρεστούνται οι μουσουλμάνοι λαθρο-εισβολείς μας . όπως αποδεικνύεται και σήμερα στην Ισπανία .
  Υ.Γ. ( 2 ) . ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
  Υ.Γ. ( 3 ) . Το άρθρο αυτό γράφτηκε σε ανάμνηση του δηλητηριασμένου προ μηνός γατούλη μας.

 8. Παράθεμα: Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις… |

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s