Βιντεοθήκη…

DEBTOCRACY // ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό το θεατή. Το Debtocracy αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.»
 
 
 
 
Το Δόγμα του Σοκ (1) (2) (3) (4) (5) (6)
Βασισμένο στο βιβλίο της Naomi Klein, υποστηρίζει τη θέση ότι οι πολιτικές της ελεύθερης αγοράς κυριάρχησαν στον κόσμο μέσω της εκμετάλευσης των λαών και των χωρών που είναι θύματα καταστάσεων σοκ. Φυσικές καταστροφές, οικονομικές κρίσεις και πόλεμοι χρησιμοποιούνται για να προωθήσουν ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Το ντοκυμαντέρ υποστηρίζει ότι το αποτέλεσμα είναι συνήθως καταστροφικό για τον απλό κόσμο και ιδιαίτερα επικερδές για τις μεγάλες πολυεθνικές.
 
Η ιδιοφυΐα του αιώνα μας: Νίκος Λυγερός
Είναι ο Έλληνας που κατέχει τον υψηλότερο δείκτη ευφυΐας (IQ) στην κλίμακα Stanford-Binet, με 189 βαθμούς.
O Νίκος Λυγερός ήταν αυτός που διάβασε το σχέδιο Ανάν των10.000 σελίδων και εντόπισε επ΄ ακριβώς τις αντιφάσεις και συνέταξε μια έκθεση μονοψήφιων σελίδων καταγράφοντας αυτές τις αντιφάσεις, την οποία παρέδωσε στον πρόεδρο της Κύπρου κ. Παπαδόπουλο απ’ όπου φαινόταν ότι θα ερχόταν η απόρριψή του.
Δείτε αυτήν την συνέντευξη, πραγματικά είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα.
 
 
Η Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου.

Το ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο-ομολογία του John Perkins, ενός αληθινού οικονομικού δολοφόνου.
Ο αληθινός ρόλος του ‘οικονομικού δολοφόνου’ είναι ανάλογα με τις επιταγές της αμερικανικής πολιτικής να ταξιδεύει ανά τον κόσμο με σκοπό να εδραιώσει την οικονομική αυτοκρατορία των Η.Π.Α. που είχε αρχίσει να δημιουργείται μετά το πέρας του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Στο στόχαστρο, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές άλλων κρατών (συνήθως του τρίτου κόσμου) και η πολιτικοοικονομική τους ομηρία μέσω εξουθενωτικής δανειοδότησης.
 
 
Συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη
«Δεν έχουμε βιώσει ακόμα τα χειρότερα.» Πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις του οικονομολόγου-αναλυτή Δημήτρη Καζάκη στον τηλεοπτικό δίαυλο Κρήτη TV. Η κατάσταση που βιώνει ο εργαζόμενος λαός της χώρας είχε ήδη καθοριστεί σε συμφωνία μεταξύ των δυο μεγάλων αστικών κομμάτων της χώρας και των εκπροσώπων του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου από τον Γενάρη του 2009 στις Βρυξέλλες.
 
 
Η άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας

Ο ιός των πουλερικών, ο ιός των χοίρων έκαναν ακόμη πιο πλούσιους τους ήδη «χρυσούς γιούς» της φαρμακοβιομηχανίας. Από την δεκαετία του 70, οι γιατροί γίνονται όλο και πιο πολύ όμηροι των φαρμακοβιομηχάνων. Πληρωμένα συνέδρια, χρυσωμένες μελέτες, ψεύτικες επιστημονικές ανακοινώσεις, κατευθυνόμενη συνταγογράφηση.
Πόσο υπαρκτές είναι οι απειλές; Πόσο ανάγκη έχουμε τα φάρμακα; Ενδιαφέρει την βιομηχανία φαρμάκου περισσότερο η υγεία μας ή τα κέρδη της;
Το «Κουτί της Πανδώρας» άνοιξε την μεγάλη πληγή της ιατρικής επιστήμης: Για την ιατρική κουλτούρα που δίνει «ελαφρά τη καρδία» τη θέση της στην κουλτούρα του χρηματισμού.
 
Η συνέντευξη του καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Γιώργου Κασιμάτη, που Τινάζει Στον Αέρα το Παιγνίδι του Μνημονίου.
Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κ. Γεώργιος Κασιμάτης συζήτησε στις 29 Μαρτίου του 2011 στο κανάλι Kρήτη ΤV, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, για την τρέχουσα παγκόσμια πιστοοικονομική κρίση, το Μνημόνιο εστιάζοντας στην αποικιοκρατικού τύπου δανειακή Σύμβαση της Ελλάδας με τους δανειστές της.
 
 

H ΑΛΗΘΕΙΑ για την FYROM από τους ίδιους!!

Ο Σόρος πίσω από την Ελληνική κρίση!!

Πρέπει να το δει κάθε Έλληνας πολίτης!!!

ENA VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ! ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΈΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ !! ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 25/5/20111 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ !!
ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.
 

MAX KEIZER Μοιράζουν τα ιμάτια της Ελλάδας!

Στο βίντεο μιλάνε και οι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΥΛΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ και ο Κυριακος Τόμπρας οικονομολόγος. Δύο Έλληνες που μήνυσαν αυτούς που μας έφτασαν στην μνημόνιο.
 

 «Inside Job» Ένα ντοκυμαντέρ που πρέπει όλοι να δείτε!

Το πολυβραβευμένο ντοκυμαντέρ του Charles Ferguson με τίτλο «Inside Job» ξεσκεπάζει τους υπαίτιους της οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε από την Αμερική το 2008, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και κρατάει τη χώρα μας ακόμη δέσμια των δανειστών μας…
Στο ντοκυμαντέρ αυτό που περιλαμβάνει συνεντεύξεις πολιτικών, δημοσιογράφων και ισχυρών οικονομικών στελεχών, σκιαγραφείται η παρακμή του καπιταλιστικού συστήματος και η διαπλοκή των οικονομικών και πολιτικών παραγόντων.

 

 

 

 

Συνέντευξη του Θεοδόση Τάσιου.

Ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Σαχίνης συζήτησε με τον  δάσκαλο του ΕΜΠ κ.  Θεοδόση Τάσιο  τον Ιούλιο του 2011 στο κανάλι Kρήτη TV στην εκπομπή «Αντιθέσεις» για την ηθολογική κρίση πολιτών και πολιτικών.  Μίλησε για το μερίδιο ευθύνη μας, σαν πολίτες,  την ανατομία του ήθους στην πολιτική, την μηχανοτεχνία, τις κοινωνικές συνέπειες της γνώσης, το 15ετές πλάνο ηθοπαδείας, την Αρχαία Ελλάδα, τα δημόσια έργα, την τεχνική, την τεχνολογία, το ηθικό ενέργημα και πολλά άλλα.

 

 

 


MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ,Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ…

 

 

Ο Αληθινός Ανδρέας Παπανδρέου!!

 

 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

 

 

ΓΑΠ CDS δεν ήξερα τι είναι…Ούτε έχω δει

 

 

ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Αυτό το ιστορικό ντοκιμαντέρ καταγράφει την άνοδο και την πτώση του πολιτισμού των Ελλήνων του Πόντου, που κατέληξε στο μεγάλο διωγμό και την γενοκτονία των ελλήνων ποντίων από τους Νεότουρκους, στην αυγή του 20ου αιώνα.

 

 

Casus Belli – Γ. Κοντογιώργης – Κράτος κατοχής, κρίση και κοινωνία – 5 Σεπ 11

1 thought on “Βιντεοθήκη…

  1. Παράθεμα: Διαβάστε, Ακούστε, Δείτε…!! | UDemand

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s